Voor het laatst bijgewerkt: 2 jaren geleden Joppe

5 Goedkope stofzuigers met een hoge beoordeling november 2016

Wanneer je een nieuwe stofzuiger gaat kopen hoef je echt niet meer dan 100 euro te betalen. Wij stellen maandelijks een lijst samen van goedkope stofzuigers met een goeie beoordeling. Hierbij komen zowel stofzuigers met zak en stofzuigers zonder zak voor. Deze top 5 met goedkope stofzuigers stellen wij samen door verschillende bronnen, zoals Kieskeurig en Beslist, te raadplegen. Wij kijken hierbij specifiek naar klantbeoordelingen, specificaties en de prijs. Wanneer beschikbaar raadplegen wij ook gespecialiseerde reviews om zo tot een goed onderbouwde en betrouwbare top 5 te komen van goedkope stofzuigers.

Zie ook:
- Goedkoopste stofzuigers zonder zak 2016
- Beste stofzuiger

De top 5 lijst   Direct naar de top 3
 1. 5

  Nilfisk One

  Iets duurder dan de andere stofzuigers in deze lijst maar we vinden wel dat deze Nilfisk One hier tussen hoort te staan. Deze stofzuiger is compact en volgens de gebruikers zuigt hij perfect schoon. Verder is hij voorzien van een HEPA filter. Hij is weegt slechts 4,6 KG en is daardoor makkelijk te verplaatsen. Verder heeft hij een lange slang zodat je gemakkelijk overal bij kunt zonder dat je elke keer moet wisselen van stopcontact.

  Wat zijn goede eigenschappen volgens andere gebruikers?

  "Zeer sterke zuigkracht"
  "Laat zich makkelijk bedienen"
  "De stofzuiger ziet er erg mooi uit"

 2. 4

  Tristar SZ1940

  Deze energiezuinige stofzuiger is voorzien van een A-label maar levert tegelijkertijd formidale zuigprestaties. Hij is voorzien van een speciaal HEPA filter, een stofzak van 3 liter en een maximaal vermogen van 700 W. Verder is de zuigkracht aan te passen naar het type vloer, zodat je altijd perfect kan stofzuigen. En omdat deze stofzuiger een actieradius heeft van 9 meter ben je in een mum van tijd je hele huis door.

  Wat zijn goede eigenschappen volgens andere gebruikers?

  "Eenvoudig in gebruik"
  "Voordelige aanschaf"
  "Goede prijs/kwaliteit"

 3. 3

  Bosch BGL35MOV20

  Van Bosch kan je eigenlijk niets anders dan hoge kwaliteit verwachten. We waren dan ook zeer verbaast dat deze BGL35MOV20 te koop is voor minder dan 100 euro! De Bosch heeft een zuigkrachtregeling mechanisme die je in staat stelt om de zuigkracht aan te passen naar de vloer. Verder is hij ook voorzien van een HEPA filter en is dus uitermate geschikt wanneer er mensen in huis zijn met een allergie. Met een actieradius van maarliefst 10 meter kan je praktisch je hele woonkamer stofzuigen! Verder heeft deze Bosch stofzuiger een vermogen van 1200 W, verreweg het meeste van alle stofzuigers in deze lijst. Je moet het echt zelf ervaren hoe ontzettend degelijk deze stofzuiger is.

  Wat zijn goede eigenschappen volgens andere gebruikers?

  "De prijs/kwaliteitverhouding is uitmuntend"
  "Het design en de vormgeving zijn top!"
  "Compact"
  "Hoge zuigkracht, ideaal voor het grondige schoonmaakwerk!"

 4. 2

  Severin BC 7045

  We waren erg onder de indruk van de BC 7045. Dit is omdat deze stofzuiger gewoon compleet is. Zo heeft hij een HEPA filter (geschikt voor mensen met een stofallergie), heeft verschillende standen, het gewicht en de kwaliteit van de hulpstukken zijn zeer goed. We hadden als enige minpuntjes dat hij wat moeite heeft met het zuigen van het tapijt, maar dat is ook echt het enige wat we konden vinden.

  Wat zijn goede eigenschappen volgens andere gebruikers?

  "Prima zuigkracht, lekker licht met slechts 3.9 KG"
  "Compact en licht apparaat"
  "Maak niet veel lawaai, ideaal!"

 5. 1

  Severin BC 7055

  Wanneer het aankomt op de beste/prijs kwaliteit verhouding is deze Severin absoluut de beste. Met een vermogen van ca. 750W krijg je praktisch elk oppervlakte schoon. Hij is uitermate geschikt voor grote oppvervlakken. Verder heeft de BC 7055 een extra mondstuk voor parket en wordt er een 3-delige set meegeleverd. Deze bestaat uit een kussen- meubel- en voegenmondstuk. De buis is 90 CM met een 180 CM slang.

  Wat zijn goede eigenschappen volgens andere gebruikers?

  "Hij zuigt erg goed, speciaal op een harde ondergrond"
  "Hij heeft een energielabel A"
  "Ruime zak van maarliefst 4 liter"
  "Voorheen alleen maar dure merken maar deze is echt geweldig, de zuigkracht is enorm!"

5 Goedkope stofzuigers met een hoge beoordeling november 2016
Wat vind je van deze lijst?
5 sterren
0 Reacties