Voor het laatst bijgewerkt: 5 jaren geleden Joppe

De 5 beste eiwitshakes voor spieropbouw

Optimale spiergroei met een eiwitshake? Het kan! Lees snel verder welke shake voor jou het beste is!

Je hebt vast wel eens van eiwitshakes gehoord. Heel veel topsporters gebruiken deze shakes voor of na het sporten. Maar het wordt tegenwoordig niet alleen gebruikt door fanatieke sporters en bodybuilders, ook mensen die willen afvallen of andere sporten beoefenen drinken deze shakes. In de sportwereld wordt het gedronken om het herstel van de spieren te bevorderen. Maar het kan ook gebruikt worden ter bevordering van de spiermassa of om af te vallen. Hierdoor zijn de shakes ongekend populair geworden. Maar heb je al deze eiwitten echt nodig? Nee. Weinig mensen hebben de shakes echt nodig om genoeg eiwitten binnen te krijgen, als ze hun voeding gewoon op orde hebben. Eigenlijk is het dus meer een aanvulling op of toevoeging aan je normale voedingspatroon. Toch is dit de gemakkelijkste en snelste manier om genoeg eiwitten binnen te krijgen. En als je wilt afvallen of aan krachttraining doet, zijn deze supplementen zeker een goede aanvulling op je voeding. Maar al deze mensen willen de eiwitten gebruiken voor een andere werking op het lichaam. De vraag rijst dan welke eiwitshake je het beste kunt nemen?

De top 5 lijst   Direct naar de top 3
 1. 5

  Syntha 6 Isolate

  Sytnha 6 Isolate is een mix van Whey Proteine Isolaat en Milk Protein Isolaat. De combinatie van deze ingrediënten stimuleert de constante toevoer van de aminozuren op de spieren. Het Whey Proteine Isolaat zorgt voor een snelle opname en het Milk Proteine Isolaat draagt bij aan een langere aminozuur toevoer. Deze eiwitshake is geschikt voor ieder moment op de dag. Het product kan gebruikt worden door krachtsporters en bodybuilders voor de groei van spiermassa, en duursporters kiezen hiervoor vanwege de bijdrage aan het snelle herstel van de spieren. Ook is de syntha 6 isolate geschikt als vleesvervanger tijdens een dieet.

 2. 4

  Myprotein impact whey protein

  Atleten en sportschoolbezoekers kunnen het beste kiezen voor Myprotein impact whey protein. Het poeder bevat ruim 80% aan eiwitten en na inname ondersteunt het het spierherstel en de spiergroei. Deze eiwitshake kun je het best voor of na je training innemen, maar is geschikt voor ieder ander moment op de dag.

 3. 3

  Isolaat Perfection

  Het fijne poeder Isolaat Perfection is ideaal voor bodybuilders en fanatieke sporters. De shake is gemaakt van 100% whey isolaat. Het bevat amper koolhydraten, vetten en calorieën. Wil je afvallen of spiermassa opbouwen? Dan is dit jouw product. De shake kun je de gehele dag innemen.

 4. 2

  Whey Hydrolisaat ISO-100

  De Whey Hydrolisaat ISO-100 shake bestaat voor 100% uit whey hydrolisaat. Door de extra bewerking van het product worden de ketens van het aminozuur korter, waardoor de eiwitten nog sneller opgenomen door het lichaam. Daarnaast bevat het product amper vetter, calorieën of koolhydraten. Voor bodybuilders en mensen die willen afvallen is dit de beste eiwitshake.

 5. 1

  Whey perfection

  De nummer 1 eiwitshake is Whey Perfection. Dit product is gemaakt van zowel Whey Proteïne Isolaat, als Whey Hydrolisaat en Whey Concentraat. De eiwitten worden snel opgenomen door het lichaam en stimuleren spiermassa. Het bevat geen vetten of koolhydraten, wat de shake perfect maakt voor fanatieke sportschoolbezoekers en bodybuilders. Maar ook voor mensen die willen afvallen is dit een goed product. Je krijgt amper vetten of calorieën binnen, maar wel de benodigde voedingsstoffen waardoor je sneller gewicht zult verliezen.

De 5 beste eiwitshakes voor spieropbouw
Wat vind je van deze lijst?
3 sterren