Voor het laatst bijgewerkt: 1 jaar geleden Emiel

Leuke games voor tijdens de lockdown

2020 is een jaar waar de gaming sector heel hard is gegroeid. Dit komt mede door de corona crisis. Mensen zitten allemaal thuis en wanneer ze zich vervelen is gamen een mooie oplossing. Maar welke games zijn nou leuk om te spelen? Wij hebben er enkele op rij gezet. Oa. dammen is heel populair!

De top 2 lijst  
 1. 2

  Quick Checkers - Online Dammen

  Praktisch iedereen kent dammen uit zijn jeugd. Het bordspel dat je uren achter elkaar kon spelen tegen je ouders, broertje of zusje. Deze variant is nu ook beschikbaar op Android. Je kan de game hier downloaden: Dammen. Met Quick Checkers kan je online dammen tegen andere spelers van over de hele wereld. Maar daarnaast is het ook mogelijk om tegen je vrienden te spelen. Hoe leuk is dat!

  Online Dammen
 2. 1

  Mafia World - Online Maffia Game

  Voorheen speelde iedereen maffia games via de browser. Maar dankzij GamoVation is het nu ook mogelijk om weer in de huid te kruipen van een maffiabaas in het spel: Mafia World. In deze maffia game is het jouw taak om een zo sterk mogelijk maffia team samen te stellen. Dit doe je door je eigen maffia imperium te bouwen en zoveel mogelijk geld te verzamelen. Val andere spelers aan en domineer de ranglijsten. Zeker het proberen waard!

  Mafia World
Leuke games voor tijdens de lockdown
Wat vind je van deze lijst?
5 sterren