Voor het laatst bijgewerkt: 5 jaren geleden Joppe

Top 10 Beste Airfryer 2017

Gezond eten is iets waar heel veel mensen bewust mee bezig zijn. De frituurpan gaat daarom bij menigeen in de ban. Omdat we op zijn tijd toch willen genieten van een knapperig frietje, bakten mensen die graag minder vet aten de frites in de oven. Tot we massaal de airfryer ontdekten. Frietjes worden in dit apparaat knapperig en rondom goudgeel, wat je in de traditionele oven niet zo snel voor elkaar krijgt. Afhankelijk van voor hoeveel personen je gemiddeld genomen eten maakt, zijn er een aantal geschikte airfryers op de markt. Allen hebben ze hun specialiteiten, maar één ding hebben ze zeker gemeen: zonder gebruik van olie of vet maak je knapperige friet.

De eerste generatie airfryers waren vooral geschikt voor frietjes, maar inmiddels zijn de mogelijkheden enorm. De beste airfryer van nu kan je van voor- tot nagerecht bedienen. Wil je bijvoorbeeld het apparaat graag schoonmaken in de vaatwasser? Kijk dan of hij daarvoor geschikt is. De variaties airfryers op de markt zijn divers, met deze top tien beste airfryers hopen wij dat het kiezen van een nieuwe airfryer geen probleem meer is. Over het algemeen zijn de gebruikers het eens: een airfryer is een aanwinst in de keuken.

De top 10 lijst   Direct naar de top 3
 1. 10

  Princess 182030 Digitale Aerofryer XXL

  De 182030 Digitale Aerofryer XXL heeft maar liefst zeven voorgeprogrammeerde functies. Door de snelle heteluchtconvectie is het apparaat geschikt voor bakken, grillen en braden. De touchscreen loodst je digitaal door de programmering. Het apparaat is voorzien van een timer en de temperatuur is te regelen. Maximaal zes personen zet je tegelijkertijd een maaltijd op tafel, met de 182030 Digitale Aerofryer XXL.

  De 182030 Digitale Aerofryer XXL van Princess werkt perfect, aldus gebruikers. Hoewel het in het begin wat zoeken is, als je eenmaal ontdekt hebt hoe het apparaat werkt, kun je niet meer zonder. Je kunt het zo gek niet verzinnen of je kunt het in de Aerofryer bakken, aldus een fan. De 182030 Digitale Aerofryer XXL is van goede kwaliteit, eenvoudig in gebruik en voldoet eenvoudigweg aan alle eisen.

  Voordelen:
  - Afwasbestendige onderdelen
  - Antiaanbaklaag
  - Zeven voorgeprogrammeerde functies
  - Uitneembare mand

  Nadelen:
  - Kwetsbaar apparaat
  - Prijzig
  - Achterkant wordt warm

  Koop bij Bol.com
 2. 9

  Tefal Fry Delight FX100015

  Tefal noemt de Fry Delight FX100015 je beste vriend in de keuken. Door middel van de Air Pulse Technologie krijg je met dit apparaat snelle, gezonde maaltijden heel gemakkelijk op tafel. Fry Delight FX100015 combineert vier kookmanieren: hij grilt, bakt, braadt en frituurt je gerechten. En volgens Tefal is het apparaat ook nog eens een mooie aanwinst op je aanrecht.

  Volgens tevreden gebruikers is gezond koken kinderspel met de Fry Delight FX100015 van Tefal. Zonder vet maak je in dit apparaat bijvoorbeeld heel mals vlees. De Fry Delight is zo eenvoudig, dat hoe je het apparaat moet gebruiken direct duidelijk is. Voor maximaal drie personen bereid je tegelijkertijd eten.

  Voordelen:
  - Instelbare timer en regelbare thermostaat
  - Afwasmachinebestendig
  - Eenvoudig in gebruik
  - Goede kwaliteit

  Nadelen:
  - Hoge prijs
  - Groot van formaat

  Koop bij Bol.com
 3. 8

  Inventum GF250HL

  Met de GF250HL van Inventum maak je 800 gram friet tegelijkertijd warm. Het heteluchtsysteem zorgt ervoor dat je kunt grillen, bakken en roosteren. Twee draaiknoppen maken dat je hem naar wens kunt instellen. De timer is tot een uur van tevoren in te stellen. De GF250HL is eenvoudig schoon te maken in de vaatwasser. Gebruikers waarderen de knapperige frietjes die je met de GF250HL maakt. Het duurt wat langer, maar dan heb je ook wat. Het apparaat is eenvoudig te bedienen en prima schoon te maken. Tevreden fans noemen het een uitvinding en vinden het jammer dat ze het apparaat niet eerder gekocht hebben.

  Voordelen:
  - Goede prijs/kwaliteitverhouding
  - Eenvoudig in gebruik
  - Makkelijk te reinigen

  Nadelen:
  - Mandje is niet uitneembaar
  - Lange bereidingstijd

  Koop bij Bol.com
 4. 7

  Tefal ActiFry Express XL AH951B

  Met de ActiFry Express XL van Tefal kun je volgens de website van de fabrikant eindeloos variëren. Van gamba’s tot roerbakgroenten en van friet tot risotto, met de ActiFry Express XL zet je het zo op tafel. De heteluchtcirculatie maakt dat je er, zodra het gerecht in de pan zit, geen omkijken meer naar hebt, de warmte wordt namelijk gelijkmatig verdeeld. Nare vetluchtjes behoren tot het verleden. Alle onderdelen kunnen gereinigd worden in de vaatwasser.

  Gebruikers zijn zeer tevreden over de ActiFry Express XL AH951B. Hij werkt perfect, is eenvoudig in gebruik en maakt, zonder nare geurtjes te verspreiden, de lekkerste gerechten. Diverse gebruikers hebben hem dagelijks in gebruik. Zowel snacks als frites worden krokant gebakken en omschudden is niet nodig.

  Voordelen:
  - Eenvoudig in gebruik
  - Goede kwaliteit
  - Grote inhoud, geschikt voor meer dan vijf personen
  - Zonder nare geurtjes eten maken

  Nadelen:
  - Prijzig apparaat
  - Lange bereidingstijd
  - Groot apparaat

  Koop bij Bol.com
 5. 6

  Inventum GF400HL

  De GF400HL van Inventum is een heteluchtfriteuse die vier liter inhoud heeft. De maaltijd wordt in dit apparaat niet vet. Door middel van twee draaiknoppen is de GF400HL in te stellen. Zowel de frituurmand als de pan kan in de vaatwasser. Door een antiaanbaklaag is eten bereiden heel gemakkelijk. De timer is tot een uur van tevoren in te stellen.

  Inventums GF400HL wordt een sublieme aankoop genoemd. Het is een apparaat van goede kwaliteit, voor een prima prijs. Gebruikers zijn tevreden over hoe makkelijk hij schoon te maken is en heerlijke snacks en friet geeft. Als nadeel wordt genoemd dat Inventum geen accessoires standaard aanbiedt. Het is een aanwinst voor veel gebruikers.

  Voordelen:
  - Goede kwaliteit
  - Eenvoudig in gebruik
  - Ruime inhoud

  Nadelen:
  - Klok is niet terug te draaien
  - Neemt veel ruimte in door hoogte

  Koop bij Bol.com
 6. 5

  Tristar FR-6983PR

  De FR-6983PR is een apparaat waarmee je maaltijden kunt frituren, grillen, bakken en braden. En dat allemaal zonder vet. Fabrikant Tristar noemt het apparaat een alleskunner, waarin je zelfs een cake kunt bakken. FR-6983PR is geschikt voor het bereiden van vier porties friet tegelijk,

  Gebruikers zijn erg blij met de aankoop van de FR-6983PR. Het apparaat is heel eenvoudig te bedienen en even zo gemakkelijk schoon te maken. Door zijn multifunctionele inzetbaarheid wordt hij bij sommige gebruikers dagelijks ingezet voor het bereiden van eten.

  Voordelen:
  - Voordelige koop
  - Eenvoudig in gebruik
  - Goede kwaliteit

  Nadelen:
  - Groot apparaat

  Koop bij Bol.com
 7. 4

  Tristar Crispy Fryer XL FR-6990

  Vijf porties tegelijk frituren zonder olie, met de Crispy Fryer van Tristar staat het zo op tafel. Daarnaast kun je met dit apparaat bakken, grillen en braden. De temperatuur is instelbaar en de Crispy Fryer heeft een beveiliging tegen oververhitting. De behuizing is hittebestendig, het bedieningspaneel is analoog en het handvat is geïntegreerd. De antislipvoetjes zorgen ervoor dat hij goed op zijn plek blijft.

  Gebruikers noemen de Crispy Fryer handig. Hij doet wat hij moet doen en je maakt er lekkere gerechten mee. Het is een apparaat zonder poespas, de analoge bediening wordt daarom gewaardeerd. Je kunt met deze fryer bakken zonder geurtjes en mensen zijn heel tevreden over dit product. Een super-apparaat.

  Voordelen:
  - Eenvoudig in gebruik
  - Geurloos frituren
  - Goede prijs/kwaliteitverhouding

  Nadelen:
  - Schoonmaken soms lastig

  Koop bij Bol.com
 8. 3

  Philips Viva Airfryer HD9220/20

  De Viva Airfryer van Philips is voorzien van de Rapid Air technologie. Dit maakt dat je bijvoorbeeld frites bakt, die 80% minder vet zijn dan de frietjes uit een friteuse. Het is een apparaat voor dagelijks gebruik, dat eenvoudig schoon te maken is, volgens de fabrikant. Een geïntegreerde timer zorgt ervoor dat je de baktijden kunt instellen en het temperatuurbeheer maakt dat je zelf kunt regelen met welke temperatuur je je eten bereidt.

  Een apparaat die de investering waard is, volgens gebruikers. Men is erg tevreden over de Viva Airfryer van Philips en vindt het een apparaat dat eenvoudig in gebruik is, een goede kwaliteit heeft en het feit dat hij geen vieze bakluchten verspreid, wordt erg gewaardeerd. De Viva Airfryer bevalt gebruikers goed.

  Voordelen:
  - Eenvoudig in gebruik
  - Goede prijs/kwaliteitverhouding
  - Eenvoudig schoon te maken
  - Snel opgewarmd

  Nadelen:
  - Mandje is snel vuil
  - Hoge prijs

  Koop bij Bol.com
 9. 2

  Princess Digitale Aerofryer XL 182020

  Met de Digitale Aerofryer XL van Princess maak je op een gezonde en verantwoorde manier friet. Volgens Princess hebben de frietjes die gemaakt zijn met de Aerofryer de textuur en smaak die je van friet gewend bent, en dat zonder gebruik van olie. De bak is groot genoeg voor vijf porties. Met dit apparaat kun je roosteren, grillen en bakken, zonder nare luchtjes. Volgens gebruikers is de Digitale Aerofryer XL een apparaat waar ze niet meer zonder kunnen. Hij is makkelijk te bedienen, makkelijk te onderhouden en je maakt er smakelijke gerechten mee, zonder lang in de keuken te staan. Hij is snel op temperatuur en heeft een goede kwaliteit. Men vindt het apparaat zijn geld waard. Men wilde dat ze de Aerofryer XL eerder ontdekt hadden.

  Voordelen:
  - Goede prijs/kwaliteitverhouding
  - Eenvoudig in gebruik
  - Vijf porties tegelijk bereiden
  - Eenvoudig te reinigen
  - Duidelijke display

  Nadelen:
  - Handleiding is niet duidelijk
  - Snacks moeten halverwege omgedraaid worden
  - Onregelmatig bakresultaat

  Koop bij Bol.com
 10. 1

  Philips Avance Airfryer XL HD9240/90

  Met de Avance Airfryer XL maak je knapperige en gezonde frietjes en snacks. Volgens fabrikant Philips bevatten zelfgemaakte frites die je met dit apparaat maakt tot 80% minder vet. De Avance Airfryer zorgt er wel voor dat ze knapperig blijven. Dit komt door de Rapid Air-technologie. Maar niet alleen frites bereid je in dit handige apparaat, je kunt ook groenten grillen, vlees braden en zelfs taarten bakken. De Avance Airfryer XL heeft de capaciteit om voor vijf personen tegelijk eten te bereiden. De Avance Airfryer XL van Philips is eenvoudig in gebruik, heeft een goede kwaliteit en een goede prijs/kwaliteitverhouding. Gebruikers zijn blij met dit apparaat en roemen het feit dat de stank van een frituurpan hiermee verleden tijd is. Kreten als ‘ik had hem eerder aan moeten schaffen’ en ‘onmisbaar in onze keuken’ zijn veelvuldig in reviews te vinden.

  Voordelen:
  - Kan stomen, grillen, braden en bakken
  - Met display eenvoudig in te stellen
  - Geurfilter
  - Snel op temperatuur
  - Eenvoudig in gebruik
  - Vijf porties tegelijk

  Nadelen:
  - Maakt veel geluid
  - Niet gemakkelijk schoonmaken
  - Extra accessoires zijn prijzig

  Koop bij Bol.com
Top 10 Beste Airfryer 2017
Wat vind je van deze lijst?
5 sterren